Noua modă a costumelor de baie în 2019: piese minuscule făcute din bandă adezivă!

Noua modă a costumelor de baie în 2019: piese minuscule făcute din bandă adezivă!

11:53 11.03.2019
0

Noua modă a costumelor de baie realizate din bandă adezivă nu lasă loc imaginației. Piesele făcute celebre de faimoasa casă de modă Black Tape Project s-au întors. Femeile care se hotărăsc să poarte așa ceva sunt extrem de curajoase, mai ales că aceste costume de baie par greu de dat jos.

Distribuie articol

În culori vibrante sau în clasicul negreu, aceste costuem de baie au făcut furori pe podium. Piesele geometrice lipite strategic pe corpul perfect al modelelor par să fie scoase mai degrabă din jocurile video. Nu știm cine ar putea să poarte așa ceva, având în vedere că dezlipitul costumului de baie de pe piele este cu siguranță un adevărat calvar. Cert este că ideea lui Joel Alvarez a făcut furori la Săptămâna Modei de la New York.

Casa de modă și-a prezentat noul design pe Instagram, iar modelele arată absolut incredibil în aceste costume de baie greu de purtat de altcineva. Piesele propuse de Joel Alvarez au făcut vâlvă pe internet, însă mai multe femei s-au arătat reticente.

„Cum se simte atunci când îl dai jos?”, „Pare dureros!”, „O să doară al naibii de tare când veți da jos banda aceea adezivă”, au comentat internauții pe pagina de Instagram a designerului.


Sursa: Click
Mircea

Mircea

Îmi place sa mănanc, să beau și să mă plimb. Am decis să impărtășesc experiențele mele cu ziarul Craiova Newsletter pentru ca cititorii să poată alege locurile unde merită să își petreacă timpul.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă