Phoenix se întoarce la Craiova cu un concert special: conceptul „Unplugged - Anotimpurile (Iarna)”

Phoenix se întoarce la Craiova cu un concert special: conceptul „Unplugged - Anotimpurile (Iarna)”

11:36 15.01.2018
0

Un concert pe care iubitorii trupei Phoenix nu au voie să-l rateze: 31 ianuarie, ora 20.30, la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

Distribuie articol

Pentru pasărea Phoenix anul 2017 marchează aniversarea a 55 de ani de la momentul expozițiunii, în care încă nu se întâmplase nimic - 55 de ani de muzică, de istorie, de trăire.

În cadrul evenimentelor prezentate în acest an aniversar, Phoenix se întoarce la Craiova cu un concert special: conceptul „Unplugged - Anotimpurile (Iarna)” amintește încă o aniversare importantă, și anume 45 de ani de la lansarea albumului „Cei ce ne-au dat nume”, discul care avea să schimbe pentru totdeauna fața muzicii românești și care a impus, pentru Phoenix, „semnătura” unor piese celebre ca „Nunta” sau „Negru Vodă”. Cei ce au dat nume rock-ului românesc au ales atunci un drum muzical nou, o modalitate de exprimare care a permis folclorului arhaic să primească dimensiunea ce de drept i se cuvenea: expresia modernă.

Au urmat „Fata verde”, „Mugur de fluier”, „Strunga”, apoi visul simfonic, „În umbra marelui URSS”, „Baba Novak”, recorduri de albume vândute, sute de concerte în România și în străinătate, milioane de spectatori și de emoții, și, mai ales prezentul, cu renaștere și compoziții noi - peste jumătate de veac de muzică dăruită tuturor de care ne vom aminti împreună în 31 ianuarie 2018 la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

Biletele pot fi achiziționate la casieria Teatrului Marin Sorescu.


CNL Redacție

CNL Redacție

Craiova Newsletter

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă