Schimbare la Fondul Proprietatea: va avea manager unic de portofoliu

Schimbare la Fondul Proprietatea: va avea manager unic de portofoliu

18:20 04.01.2018
0

Franklin Templeton Investment Management Ltd. Marea Britanie Sucursala Bucureşti (FTIML), în calitatea sa de Administrator de Investiţii al Fondului Proprietatea, a anunţat joi că, începând din 1 aprilie 2018, Johan Meyer va deveni singurul manager de portofoliu principal al Fondului.

Distribuie articol

Johan Meyer va deveni singurul CEO al FTIML şi va continua să-şi îndeplinească rolul de reprezentant legal al Fondului.

„Din 1 noiembrie 2016, Johan Meyer a împărţit responsabilităţile manageriale cu Greg Konieczny, în calitate de Co-Manager de Portofoliu. Începând cu 1 aprilie 2018, Greg Konieczny, director al departamentului Speciality Strategies din cadrul Templeton Emerging Markets Group (TEMG), va renunţa la responsabilităţile legate de managementul Fondului, acestea fiind transferate către Johan Meyer”, se arată într-un comunicat al Fondului Proprietatea.

„Suntem foarte încrezători că Fondul se va afla în continuare pe mâini foarte bune, ţinând cont de angajamentul puternic şi dedicarea demonstrate de Johan în ultimul an pentru a genera valoare la Fond. Mai mult decât atât, Johan posedă excelente aptitudini de lider, expertiză vastă în domeniul fondurilor de investiţii, înţelegere a pieţei locale şi experienţă profesională solidă, care sunt extrem de valoroase pentru a conduce eforturile noastre în România şi pe plan internaţional”, a declarat Sorin Mîndruţescu, preşedintele Comitetului Reprezentanţilor Fondului Proprietatea.


CNL Redacție

CNL Redacție

Craiova Newsletter

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă